Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Завршене 5. спортске игре Независног синдиката полиције

Јучерашњи дан на Тари је био посебно успешан за нишлије које су победиле у преостала два такмичења, малом фудбалу и надвлачењу конопца. Нишлије су се састале у финалу малог фудбала са КЦ Београд а победу су однели након успешнијег извођења пенала јер је у регуларном делу утакмице било 1-1. vest1Победоносни гол КЦ Ниш Општи утисак је прилично изједначена утакмица и одлична игра оба тима. Штета је што није било више гледалаца... vest2Навијачи су имали шта да виде Претходно је одиграна утакмица за треће место између КЦ Сремска Митровица и КЦ Шабац. Митровица је победила и тако освојила треће мето на турниру. vest3КЦ Ниш - Шампиони у малом фудбалу ТАРА 2016. И ове две екипе су као и финалисти су приказали одлично фудбалско умеће.
Списак победника у малом фудбалу
1. место-        КЦ Ниш
2. место-        КЦ Београд
3. место-        КЦ Сремска Митровица
Након фудбала уследило је такмичење у надвлачењу конопца који је као ранијих година привукао можда и највећи број навијача. Нишлије су победиле и у овом такмичењу vest4КЦ Краљево - Прошлогодишњи победници ове године изгубили у финалу
Списак победника у надвлачењу конопца
1. место-       КЦ Ниш
2. место-       КЦ Краљево
3. место-       КЦ Смедерево
vest5 КЦ Ниш - 1. место у надвлачењу конопца Синоћ су у хотелу Оморика победницима у свим спортовима уручени пехари а након тога је  уследила свечана вечера уз музички програм. vest6 Данас објављујемо фото галерију јучерашњег дана. Овим путем се извињавамо уколико неке сцене нисмо забележили или су лошијег квалитета, а вас позивамо да нам пошаљете своје фотографије на адресу nspsajt@gmail.com уколико желите да их објавимо на нашем сајту. Толико са Таре, видимо се догодине на шестим играма Независног синдиката полиције!  

Петар Радојичић Бранислав Јовановић

1705