Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Вулин: Вучић први српски председник који је приступио решавању стамбених питања припадника служби безбедности на организован начин

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин свечано је уручио кључеве нових станова припадницима снага безбедности у Новом Саду и истакао да је председник Александар Вучић први српски председник који је покренуо масовну станоградњу за све припаднике служби безбедности...

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин свечано је уручио кључеве нових станова припадницима снага безбедности у Новом Саду и истакао да је председник Александар Вучић први српски председник који је покренуо масовну станоградњу за све припаднике служби безбедности.

„Сви ви чините ову земљу безбедном, вредном живљења, вредном одбране, вредном понављања.  Председник Александар Вучић је први српски председник који је приступио решавању стамбених питања припадника служби безбедности на организован начин. Председник Александар Вучић је први српски председник који је као систем поставио решавање стамбених питања припадника службе безбедности. Поносан сам што сам део Владе која је радила на томе, поносан сам што видим да оно што је некад био сaмо далеки, магловити сан коме су се често смејали, у кога су често сумњали је јава и то јава која чини да живот буде бољи, да деце буде више, да породице буду срећније. А то је смисао сваког живота и то је мера успеха сваке владе“, рекао је министар полиције Александар Вулин.

Министар унутрашњих послова је поручио да држава Србија може да рачуна на сваког припадника службе безбедности у најтежим временима.

„Тешка су времена пред нама. Не знамо шта ће нам донети Kуртијево лудило. Не знамо шта ће нам донети лудило свих оних који би хтели од мирног и стабилног живота да направе пакао. Не знамо шта нам доносе будући дани, али знам, држава Србија може да рачуна на сваког од вас, на сваког припадника службе безбедности. Ово је само један од начина да покажемо да и ви можете да рачунате на своју Србију и да какви год дани буду били пред нама, колико год буде било тешко, колико год буду покушавали да покваре, униште, наруше мир и стабилност за који смо се борили и за који се боримо, да ће увек  бити оних који ће своју Србију чувати, и који ће Србију сачувати, а да ће ваше породице бити збринуте, бити сигурне и да ћете моћи увек да се посветите ономе што искрено волите - чувању ваше земље и чувању вашег народа“, казао је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Министар унутрашњих послова Вулин нагласио је да Србија изузетно поштује сваког оног ко чува њен мир и стабилност. 

„Србија поштује сваког оног ко чува њен мир, ко чува њену стабилност, ко чува њену безбедност. Сви заједно, на челу са председником Вучићем, даћемо све од себе да Србија остане сигурна, мирна и стабилна и да тако сачува и мир и стабилност на Балкану. За мир је потребно двоје, а за рат једна будала. Надам се да ће бити довољно разума да та једна будала не наруши свима нама мир. Данас да се радујемо, али ниједан дан да не прође да не мислимо и не бринемо о нашој Србији“, поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић честитао је припадницима снага безбедности на усељењу у нове станове  и најавио да ће због великог интересовања бити настављена изградња станова у Новом Саду.

„Овде је изграђено 1.972 стана за припаднике Војске Србије, полиције Србије, Безбедносно-информативне агенције, правосудне страже, за људе чији су најближи сродници дали живот за отаџбину и људе који су војни инвалиди и који су плативши најскупљу цену свакако задужили отаџбину да им се бар на један начин одужи. Верујем да нећемо стати само на овоме, него да ћемо наставити даље да градимо станове за припаднике служби безбедности у Новом Саду, јер је заиста огромно интересовање. Верујем да се тиме мења не само стање у друштву, него и порука и однос према људима који чувају све нас, све грађане Србије, чувају наше границе, чувају наше небо, старају се о безбедности, а овим, ако могу да кажем, не само да ћемо се одужити, него ћемо их донекле и обавезати да то раде још боље или још савесније“, истакао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

3