Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

ВУЧИЋЕВИЋ: ИСКРЕНО СЕ ИЗВИЊАВАМ НЕЗАВИСНОМ СИНДИКАТУ ПОЛИЦИЈЕ, НИСАМ МИСЛИО НА ЊИХ

РТВ. “ Пинк” г-дину Жељку Митровићу

 Дневном листу”Информер,” г-дину Драгану Ј. Вућићевићу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - ДЕМАНТИ 21.11.2015.године

Независни Синдикат Полиције у циљу заштите синдикалног деловања у Министарству Унутрашњих Послова као и ради заштите професионалног и људског достојанства полицијских службеника, овим путем демантује изјаву Драгана Ј. Вућићевић главног уредника и власника дневног листа «Информера« који је у јутарњем програму дана 21.11.2015.године на телевизији Пинк, изнео неистиниту тврдњу да Независни Синдикат Полиције ступа у штрајк дана 23.11.2015.године и да иза тог штрајка стоји одређена политичка партија односно Социјалистичка партија Србије,као и други низ тврдњи које наносе штету нашем синдикату. novlogo11 Изношењем оваквих тврдњи које се везују за Независни синдикат полиције наноси се директна штета нашем синдикату, који се у свом синдикалном деловању никада није бавио дневно-политичким темама већ искључиво своје деловање усмерава у циљу заштитите права свих запослених у МУП РС и истовремено нарушава поверење грађана Републике Србије у државне институције. Подсећамо именованог да Независни Синдикат Полиције није имао  медијског простора у дневном листу « Информер» у којем би могао да изнесе своје синдикалне ставове, отуда додатно изненађује «случајно» навођење нашег синдиката у горе цитираној изјави г-дина Драгана Ј. Вућићевића.

Захтевамо да се овај деманти прочита на телевизији ,,Пинк,, и да се објави у дневном листу,,Информер,, у нади  да ће г-дин  Драган Ј. Вућићевић убудуће износити проверене и тачне информације везане за Независни синдикат полиције.

 НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ Председавајући Председништва Велимир Лукић

ВУЧИЋЕВИЋ: Искрено се извињавам Независном синдикату полиције, нисам мислио на њих

Драган Ј. Вучићевић извинио се Независном синдикату полиције и рекао да је до њиховог помињања дошло омашком и без зле намере:

- Најискреније се извињавам Независном синдикату полиције и његовим члановима, јер сам их ненамерном грешком поменуо у гостовању на ТВ Пинк.

Није било никакве зле намере, већ сам само направио омашку у брзини и жељи да што више тога кажем. Мислио сам заправо на Полицијски синдикат Србије, који води Вељко Мијалиловић. Још једном се извињавам на случајној омашци.

Извор: Информер

1714