Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

ВЕЋА ПРАВА ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У МУП-у

Репрезентативни Независни синдикат полиције (НСП) потписаће са послодавцем Анекс Посебног колективног уговора, којим се додатно унапређује положаја полицијских службеника. Анексом се у потпуностни отклањају недостаци и недоумице основног уговора који је НСП раније потписао са министром унутрашњих послова Србије Небојшом Стефановићем. Права запослених у МУП-у убудуће ће, тамо где је то повољније по њих, бити изједначена са правима осталих државних службенка. novlogo11 - Изузетно смо задовољни чињеницом да је послодавац имао слуха за предлоге НСП , којима  се трудимо да побољшамо положај и проширимо могућности свих полицијских службеника. НСП се од првог дана залагао да се права запослених у МУП-у унапреде, што ће после потписивања основног уговора и његовог Анекса  бити у значајној мери и постигнуто - каже Велимир Лукић, председавајући председништва НСП.

НСП наглашава и да, упркос покушајима Полицијског синдиката Србије (ПСС) да дискредитује потписани  ПКУ и некаквим петицијама издејствује његово поништење, раскида уговора са МУП-ом неће бити, јер је он повољан за запослене.

Како се НСП од првог дана залагао да се права полицијских службеника прошире, као потписник основног ПКУ са послодавцем, НСП ће потписати и Анекс уговора.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ Председавајући председништва Велимир Лукић

1730