Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Учешће чланова Независног синдиката полиције- СГ Жандармерија Липовица у хуманитарној акцији

Дана 08.04. 2023. године чланови НСП СГ Жандармеија Липовица КЦ МУП-а Београд узели су уцесца у хуманитарној акцији скупљање материјалних средстава за лечење Марије Гамбошевић (2008).

На позив Борског спортисте Миленка Јанићијевића и Небојше Захитовића из удружења "борци из Бора" чланови нсп сг Жандармерије липовица Слободан Арсић, Драган Крсмановић и Милош Недељковиц су отисли у Бор, и испред кафића Панта реи у 12,00 часова кренули са такмичарима у реализацију спортске активности.

На крају манифестације, почашћени су кафом и соком,разменили искуства и добили честитке за досадашњи велики број укључивање у манифестације сличнога типа.
изјавили смо да увек стојимо уз своју дрзаву,породицу и народ и када нам год пословне могућности то допуштају,узимамо ућешће у манифестацијама таквога типа, не бирајуци средства да помогнемо људима колико год можемо у нашим могућностима.

Током пријатељског и срдачнога дочека,реализовали смо чврсту сарадњу и развијали позитивне односе са становницима Бора и породицом болесне девојчице, представљајуци на навиши могући ниво,организацију коју смо презентовали и наставили у смеру којим се креће дуги временски период НСП СГ Жандармерија Липовица ,без обзира на препреке и задатке који су сложени.

По заврштеку манифестације организатори су нас обавестили да су становници привучени нашим присуством,прилазили и давали донаторсво, и захвалили нам, у жељи да имамо пуно здравља и среће на пословима и задацима на којима се ангажујемо.

12