Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

У четвртак почињу 10. спортске игре Независног синдиката полиције ОБЈАВЉУЈЕМО ПАРОВЕ И ТЕРМИНЕ ТАКМИЧЕЊА

1.спортске игре НСП – Лепенски Вир 2012. године

Ове недеље почињу јубиларне 10. спортске игре у организацији Независног синдиката полиције. Од првих игара одржаних 2012. године у Лепенском Виру до данас, напредовали смо у сваком смислу, организација је далеко боља а и број учесника је вишеструко је већи, ове године чак 1.240! Јасно је да смо и у овом погледу далеко испред осталих синдиката и то не само у МУП-у. Игре ће се као и прошле године одиграти у Врњачкој Бањи од четвртка 02. до недеље 05. септембра 2021. године, а учесници ће бити распоређени у пет објеката: СоларисБанбусБрезаЛидер С и Лазар.

4.спортске игре – Тара 2015.

Од екипних спортова играће се мали фудбалодбојка и баскет, а такмичари ће моћи да опробају вештине и у појединачним спортовима, посебно у мушкој и женској категорији, у стрељаштвупикаду и стоном тенису. Годинама уназад за многе и најатрактивније такмичење, иако ревијалног карактера, је у надвлачењу конопца које ће се одржати последњег дана игара.

8.спортске игре – Копаоник 2019.

Распоред такмичења
ПИКАДО                                       СТОНИ-ТЕНИС                                         СТРЕЉАШТВО
У четвртак 02. септембра одржаће се такмичење у пикаду (жене) са почетком у 18:00 часова у хотелу Банбус. У хотелу Бреза, такође са почетком у 18:00 часова почиње такмичење у стоном-тенису (жене). Другог дана игара у петак са почетком у 10:00 часова, почиње такмичење у пикаду (мушкарци) у хотелу Банбус а стони-тенис (мушкарци) почиње такође у 10:00 часова у хотелу Бреза. Стрељаштво (мушкарци и жене) почиње у петак у 10:00 часова у хотелу Банбус (травњак код базена) НАПОМЕНА: ЕКИПА КОЈА СЕ НЕ ПОЈАВИ НА ТЕРЕНУ НА ВРЕМЕ, БИЋЕ ДИСКВАЛИФИКОВАНА ИЗ ДАЉЕГ ТАКМИЧЕЊА! НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО КОРИШЋЕЊЕ СОПСТВЕНЕ ОПРЕМЕ. СВИ РЕКВИЗИТИ СУ ОБЕЗБЕЂЕНИ ОД СТРАНЕ СИНДИКАТА  
ФУДБАЛ                                    БАСКЕТ                                ОДБОЈКАНАПОМЕНА: ЕКИПА КОЈА СЕ НЕ ПОЈАВИ НА ТЕРЕНУ НА ВРЕМЕ, БИЋЕ ДИСКВАЛИФИКОВАНА ИЗ ДАЉЕГ ТАКМИЧЕЊА! НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО КОРИШЋЕЊЕ СОПСТВЕНЕ ОПРЕМЕ. СВИ РЕКВИЗИТИ СУ ОБЕЗБЕЂЕНИ ОД СТРАНЕ СИНДИКАТА Свим члановима желимо пријатан боравак, а ми ћемо се трудити да редовно објављујемо резултате и даљи распоред такмичења, као и увек уз мноштво фото и видео материјала са терена и ван њега.
6