Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - 02.04.2015.године

Репрезентативни Независни синдикат полиције најоштрије осуђује покушај једног таблоида да тенденциозним, сензационалистичким и пре свега неистинитим наводима, озбиљно наруши углед свих припадника МУП-а. novlogo11 У тексту под насловом „Полиција купује 16.000 литара алкохола“, који је данас објавио дневни лист Ало наводи се, између осталог, да грађане неби требало да изненади уколико осете „да неки припадник МУП-а базди на алкохол“ чиме не само да се без икаквог основа на стуб срама стављају људи који часно и поштено обављају једно од најодговорнијих занимања, већ се потенцијално озбиљно нарушава стабилност државе.

Очигледна лоша намера а не објективно извештавање јасно је сваком ко текст прочита. Као што је и наведено, поступак јавне набавке алкохолних пића споведен је за потребе ресторана, хотела и других угоститељских објеката који послују у оквору МУП, а не за како је произвољно и тенденциозно написано, за потребе запослених.

Истине ради, напомињемо, да угоститељске објекте углавном и користи цивилно грађанство, а не полицајци на дужности који брину о одржавању јавног реда и мира.

 

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ Председавајући Председништва Велимир Лукић

1708