Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЧЛАНОВЕ НСП

Иако у много ситуација будемо на различитим странама приликом преговора са представницима послодавца у овој прилици не можемо, а да не похвалимо напоре послодавца на челу са Министром унутрашњих послова за борбу за што боље, пре свега материјалне услове запослених. У претходно периоду од стране послодавца обезбеђена је једнократна финансијска помоћ за разне групе запослених у МУП-а, а најновија најава да ће колеге-ватрогасци спасиоци једнократно добити увећање за месец јул 2021. године у висини од 20% од основне плате, је надамо се тренд који ће и у будућности бити настављен, наравно уколико ту буду дозвољавала буџетска средства. Сведоци смо, да можда по први пут у новијој историји, од стране послодавца, на челу са Министром унутрашњих послова Господином Александром Вулином, брига за запослене долази на прво место где јој је одувек и требало бити место.

Надамо се само да ће и у наредном периоду, у складу са средствима, овакав тренд бити настављен где ће и друге групе запослених бити награђене на овакав начин, за своје напоре, труд и залагање током обављања послова из делокруга својих надлежности.

Још једном наглашавамо, да смо веома задовољни што је од стране Министра унутрашњих послова препознат напор припадника МУП-а и захвални на малој сатисфакцији и бригу представника послодавца о запосленим и убеђени смо да ће се овакав тренд наставити и у наредном периоду.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

Председавајући Председништва

Веселин Николић

9