Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ НОВОГ НАПАДА НА ПОЛИЦИЈСКЕ СЛУЖБЕНИКЕ У КРУШЕВЦУ

Ни пар дана није прошло од напада на полицијског службеника у Лозници када је нападач не кажњен већ награђен за напад на полицијског службеника, јер му није одређено чак ни полицијско задржавање, десио се нови напад на полицијског службеника у Крушевцу. novlogo11 Протест Независног синдиката полиције и упућено протестно писмо главном републичком тужиоцу Загорки Доловац уродио је плодом, па су тужиоци широм Србије схватили да је напад на полицијског службеника напад на државу. Тако је нападачу из Крушевца одређено задржавање од 48 сати.

Независни синдикат полиције више неће само писати саопштења, већ ће се обратити свим релевантним институцијама у држави како би се најзад полицијски службеник при обављању свог посла заштитио на адекватан начин.

Што пре морамо ставити ствари на своје место, да сви знају да сваки полицијски службеник жртвује и ризикује свој живот да би обезбедио безбедност Републике Србије, па тако и свих њених грађана, па сходно томе мора бити на најадекватнији начин заштићен од Републике Србије, а сваки нападач на полицијске службенике најоштрије осуђен.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ Члан Председништва Веселин Николић

1710