Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Реализована још једна иницијатива НСП - Награђивање запослених убудуће на огласним таблама!

Изузетно нам је драго што је још једна иницијатива Независног синдиката полиције са састанка одржаног 10.03.2016. године (питања послата 04.03.2016. године), добила свој позитиван исход. nsp dopis

 Захтев НСП за одржавање месечног састанка

 Министарство унутрашњих послова је дана 09.05.2016. године свим ПУ и ПУ за град Београд проследило депешу број 01-15/2016-47 у којој се наводи да је неопходно на свим огласним таблама сваког 15-ог у месецу за предходни месец, објавити податке о запосленима којима је за изузетне резултате рада увећан коефицијент зараде до 20 %, а све у циљу стимулисања запослених.

Наш предлог о транспарентности награђивања

9. Предлог Независног синдиката полиције да награђивање запослених у МУП буде јавно и да се у свакој ПУ истакне списак награђених за претходни месец. Образложење, примедбе запослених у МУП су да се сваког месеца награђују иста лица и да су то најчешће начелници, старешине, командири и шефови организационих јединица иако нису имали значајне резултате у месецу за који су награђени, а насупрот томе запослени који су имали истакнуте резултате у раду се не награђују.

1782