Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Прикупљено 950.000 динара, породица Панајотов остаје у својој кући у Паси Пољани!

Независни синдикат полиције показао је велику хуманост и осећајност, за веома кратак период прикупио је новац и помогао породици Панајотов.

Показали смо да смо људи! У акцији пружања помоћи породици Панајотов да сачува кућу у Паси Пољани код Ниша, која је продата на лицитацији због дуга за струју, прикупљено је потребних 950.000 динара! novlogo11 Новац за откуп куће данас је са наменског рачуна Венка Панајатова пребачен на рачун Електродистрибуције, тако да ће спокојство завладати у домаћинству овог домаћинства.

Акцију „БУДИМО ЉУДИ! Помозимо породици Панајотов да сачува кућу у Паси Пољани“ иницирали су, поред мештана Паси Пољане, и племенити људи, адвокат Срђан Алексић и помоћник директора полиције генерал Братислав Дикић, уз медијску подршку Портала Нишке вести. Поред појединачних уплата читалаца Портала Нишке вести и мештана Паси Пољане, новчани прилози стигли од Независног синдиката полиције (30.000 динара), Хуманитарног удружења Жандарм (30.000 динара), Саше Никића и његових пријатеља из Нирнберга (65.000 динара), српских „Ноћних вукова“ (20.000 динара)… 20.000 динара уплатила је општина Палилула а 50.000 адвокат Срђан Алексић. – Наши исељеници су се показали као прави хуманитарци – каже Миодраг Станковић Уча из Паси Пољане. – Један Србин који живи у Швајцарској је најавио помоћ, а организована је и хуманитарна акција у тој земљи међу Србима. Он није хтео да се његово име спомиње, као ни суму коју је уплатио у ове сврхе. Уплатио је довољно новца да се, поред претходно прикупљених пара, ова акција заврши – каже Миодраг Станковић Уча из Паси Пољане. Исељење породице Панајотов у насељу Паси Пољана прајем априла спречиле су комшије својим телима. Судски извршитељи нису могли ништа да учине под притиском комшија породице Панајотов, која је после непоштовања уговора репрограма дуга за струју, остала без куће. Породица Панајотов има три члана, оца и две ћерке. Нико од њих није запослен, а уговор о репрограму дуга за електричну енергију потписала је супруга Венка Панајотова, која је у међувремену преминула. Како породица није имала пара за рате, случај је предат суду који је одлучио да кућа „иде“ на лицитацију. Продата је за 7.000 евра, док је њихов дуг за струју износио 700.000 динара.

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО СУ КОМШИЈЕ СПРЕЧИЛЕ ИСЕЉЕЊЕ ПОРОДИЦЕ ПАНАЈОТОВ: https://www.youtube.com/watch?v=TcCW2Pt2fWc Извор: Нишке вести
1725