Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Предлог директору полиције: Награда свим колегама ангажованим на Егзиту

Независни синдикат полиције упутио је данас предлог директору полиције у коме тражи да се награде све колеге које су радиле на обезбеђењу музичке манифестације „Егзит“ која је недавно одржана у Новом Саду. У предлогу се наводи да су све колеге заслужиле награду а не само припадници ИЈП, како је предвиђено.

Допис наводимо у целости 13627181_10209936886688923_4728450175777879588_nколегинице које су поред осталих бринуле за безбедност близу 200.000 посетилаца за четири дана

МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА ДИРЕКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ В.Д. ДИРЕКТОРУ ПОЛИЦИЈЕ Господину Владимиру Ребићу

Поштовани господине Ребићу,

Како је за време трајања „ЕГЗИТА“ у Новом Саду поред редовног састава ИЈП ангажован и одређени број полицијских службеника мимо тог састава, предлажемо да се и њима као и припадницима ИЈП кроз увећање коефицијента исплати та врста ангажовања.

На тај начин углавном су ангажоване колегенице, полицијске службенице на пословима УОСЛ у полицијским испоставама и одељењима, као и ОСЛ, припаднице и припадници ОКП, криминалистички инспектори и криминалистички техничари који за разлику од припадника ИЈП, увећање коефицијента могу добити само у оквиру редовне квоте за резултате рада у оквиру своје организационе јединице. Како њихово ангажовање на тој јавној манифестацији није по проблематици која утиче на резултате рада њихове организационе јединице, требало би их наградити исто као и припаднике ИЈП кроз такав начин увећања коефицијента који не утиче на одобрену квоту за увећање коефицијента за резултате рада.

Сматрамо да су и оне и они дали свој адекватан допринос у обезбеђењу одговарајућег нивоа јавне безбедности као и припадници ИЈП.

Унапред се захваљујемо и срдачно Вас поздрављамо.

Председавајући Председништва Велимир Лукић

1702