Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Потписан уговор Независног синдиката полиције и Мегатренда! ЧАК 50% ПОПУСТА НА ШКОЛОВАЊЕ!

Свима нам се више пута десило да разочарани и љути изађемо из неке радње јер су нам у рекламама обећавали велике попусте а на лицу места ситуација је била сасвим другачија. Наводно је распродата баш та роба али имају нешто у замену, или се претходно толико напумпају цене да тај наводно велики попуст на крају цену робе доведе до реалног нивоа тако да ни тада практично ништа нисте уштедели. Ипак, постоје велики попусти који су сасвим реални а један такав је јуче уговорен између Независног синдиката полиције и Мегатренда. Независни синдикат полиције и Мегатренд потписали су уговор који гарантује члановима нашег синдиката и члановима њихове уже породице попуст за сваку годину студирања од невероватних 50% а све то на 12 месечних рата! Јуче је у просторијама овог Универзитета његов оснивач и власник проф. др Мића Јовановић са својим сарадницима, поздравио представнике Независног синдиката полиције рекавши да је задовољан пређашњом сарадњом са нашим синдикатом која је трајала до пре четири године. Позитивно искуство које је стекао у том периоду било је један од основних разлога не само за потписивање новог уговора него и за овако велики попуст који се нуди нашим члановима. Верујем да је сарадња на Независним синдикатом полиције могла да траје до данас да није било неких грешака са наше стране у смислу организације наставе. Сада су услови неупоредиво бољи, имамо сјајну екипу професора, тако да верујем да ће ова обнова сарадње бити ефикаснија а максималну пажњу ћемо посветити будућим студентима из Независног синдиката полицијерекао је др Јовановић.

  На факултетима Мегатренд универзитета организоване су струковне и академске, као и специјалистичке, мастер и докторске студије из више академских и научних     дисциплина (бизнис, међународна економија, менаџмент, уметност и дизајн, култура и медији, биофарминг, државна управа и администрација, компјутерске науке)

Присутнима се кратко обратио и Председавајући Председништва НСП Велимир Лукић који се захвалио испред синдиката на поверењу и на изузетним условима којима се нуде не само нашим члановима него и члановима њихових породица. Широк спектар образовања које нуди Мегатренд нам итекако одговара а посебно у области права и економије рекао је Лукић. Лукић је рекао и да је Независни синдикат полиције успео да путем Посебног колективног уговора са послодавцем обезбеди плаћено одсуство за школовање од 10 радних дана за полицијске службенике, односно 7 радних дана за државне службенике. Поред свих повољности које ћемо данашњим уговором обезбедити нашим члановима, верујем да су и ове ставке додатни мотив за упис на Мегатренд јер ће итекако помоћи у школовању наших чланова и колега истакао је Лукић.  

ПКУ за полицијске службенике

члан 23:

Полицијском службенику може да се одобри плаћено одсуство у случају стручног усавршавања по сопственој иницијативи за полагање стручног или другог испита у трајању од једног дана. Плаћено одсуство из става 1. овог члана може се користити у току календарске године у укупном трајању до 10 радних дана.

ПКУ за државне органе

члан 14 тачка 3 и 9:

3) полагање стручног испита који је обавезан услов за рад на радном месту на које је распоређен - до 7 радних дана 9) полагање испита у оквиру стручног усавршавања или образовања - по 1 радни дан, а највише до 7 радних дана у току календарске године.
За крај напомињемо да се под члановима уже породице из овог уговора подразумева супружник и деца. Такође је важно напоменути да ће се приликом уписа у сваку наредну годину факултета тражити доказ о чланству у Независном синдикату полиције како би се избегле злоупотребе које смо раније имали а то је да се појединци учлане у синдикат и да им то омогући упис на факултет са попустом а онда се врло брзо исчлане из синдиката. Други разлог је мотив које чланство у нашем синдикату пружа. Уговорено је и да у случају исчлањења, бивши члан врати новац добијен попустом, односно да плати пун износ школарине као услов за наставак студирања.
Мегатренд универзитет данас чине 12 факултета, програм студија на даљину и Институт за нове технологије. Полазницима се пружа образовање на 8 кампуса у 6 градова Србије (Београд, Зајечар, Бачка Топола, Пожаревац, Ваљево, Вршац). Након скоро 30 година континуираног рада у области високог образовања, наш универзитет броји десетине хиљада активних и свршених студената, на свим нивоима академских и научних звања
На састанку је испред Независног синдиката полиције присуствовао и члан председништва Миомир Војиновић а испред Мегатренда заменик ректора Драган Ђурђевић, проректор за односе са јавношћу Миливоје Павловић, декан за културу и медије Драган Никодијевић, проф. др Живко Кулић, проф. др Предраг Јеленковић, проф. др Слободан Стаменковић. Уговор можете прочитати овде а за крај вам поручујемо да не пропустите ову јединствену прилику и искористите још једну у низу привилегија коју вам нуди чланство у НСП-у. Наравно да позив важи и за све остале колеге који би желели да нам се придруже и постану део највећег синдиката у министарству!
1751