Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Отворене 5. спортске игре Независног синдиката полиције!

Почеле су пете по реду спортске игре Независног синдиката полиције. Многи су недељама уназад жељно исчекивали овај дан а за то постоји много разлога. Осим такмичења у шест спортских дисциплина, СИ су прилика за дружење, забаву и одмор за више стотина чланова из целе Србије.

Сви присутни у мањој или већој мери раде одговорне и стресне послове тако да је четвородневни боравак на једној од најлепших планина у нашој земљи у сваком смислу позитиван. igre1 Свечано отварање почело је на терену за мали фудбал хотела Оморика уз интонирање химне „Боже правде“ након чега су чланове НСП поздравиле колеге из синдиката суседних држава. Редом су се присутнима обраћали председник Македонског полицијског синдиката Тихомир Климовски, председник Независног синдиката дјелатника републике Хрватске Здравко Лончар и на крају потпредседник синдиката Управе полиције Црне Горе Александар Витовић. Сви они су су пренели поздраве чланова својих синдиката и захвалили домаћину на срдачном дочеку а нашим члановима су пре свега пожелели добро дружење и забаву. igre2 Након гостију учесницима се обратио председавајући председништва НСП Велимир Лукић пожелевши да наредни дани прођу у „спортском духу и опуштеној атмосфери“, након чега је 5. спортске игре Независног синдиката полиције званично прогласио отвореним

Tакмичари излазе на терене а ми ћемо на нашем сајту објавити вести, резултате као фото и видео галерију. До тада поздрав са Таре!

Петар Радојичић Бранислав Јовановић

1715