Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Одржана Скупштина независног синдиката полиције

У суботу је одржана је редовна Скупштина Независног синдиката полиције у Београду на којој су између осталог усвојен и извештаји о раду органа синдиката у претходних годину дана.

делегати на Скупштини НСП

 Најпре је председавајући Председништва Велимир Лукић изнео активности синдиката, односно шта је све Независни синдикат полиције успео да уради у протеклом периоду и какви су нам даљи планови. Детаљније о раду синдиката у прошлој години можете прочитати кроз интервју са председавајућим  Лукићем овде. Председавајући Председништва је истакао да требају сви активније да учествују у раду синдиката тако што ће слати дописе централи синдиката преко својих Координационих центара о проблемима које имају како би смо их решили на састанцима са Радном групом МУП-а. Ови састанци се одржавају једном месечно а по потреби имамо састанак и са министром лично уколико на радној групи неможемо наћи адекватно решење. Детаљније о наведеним састанцима можете видети овде.

председавајући Председништва НСП Велимир Лукић

Након излага председавајућег Лукића финансијски извештај централе синдиката за 2016. годину детаљно је образложио члан Председништва Срђан Јовановић. Исти је напоменуо да све Синдикалне групе требају да доставе план активности за 2017. годину како би централа синдиката пружила адекватну финансијску и сву другу неопходну помоћ.

члан Председништва НСП Срђан Јовановић

Потом је председник Надзорног одбора Желимир Попић прочитао извештај о раду свог одбора. У свом извештају се осврнуо на уочене неправилности у раду синдикалних група и шта је предузето како би се исте отклониле.

председник Надзорног одбора Желимир Попић

Делегати на Скупштини синдиката усвојили су извештај о раду Председништва, извештај о раду Надзорног одбора, као и финансијски извештај синдиката за протеклу годину. Неколико делегата је изнело своје предлоге а такође им је одговорено на сва постављена питања. Предложена је попуна упражњеног места потпредседника Скупштине НСП на чије место су делегати изабрали Миодрага Јевремовића председника СГ Нова Црња из КЦ Зрењанин, а на упражњено место члана Надзорног одбора делегати су изабрали предложеног Дејана Здравковића председника СГ Исток-Запад из КЦ Ниш.

Одбор за медије и маркетинг Б. Јовановић

1711