Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Одличан резултат наше чланице на Београдском маратону!

Прошлог викенда је одржан 30. Београдски маратон а у трци је поред осталих учествовало 95 припадника МУП-а. Посебно занимљиво је учешће чланице нашег синдиката Александре Радоичић која се трећу годину за редом такмичила у полумаратону. Александра је у конкуренцији 1.400 учесница заузела одлично 57. место! Јуче смо разговарали са Александром која је рекла да је презадовољна исходом. Временски услови су јој одговарали али је, како каже, стаза била тежа јер је овај пут рута ишла преко Моста на Ади а уз то све време трке Александру је пратила прехлада. Поред наведених околности резултат је прилично импресиван имајући у виду и чињеницу да је Александра од недавно почела са такмичењима, о чему смо већ писали на нашем сајту.

Александра на новом мосту

У понедељак је и министар Небојша Стефановић на свом Фејсбук профилу похвалио учешће наших колега а посебне честитке је упутио колегиницама међу којима је Александра.

медаље са досадашњих такмичења

Наредна трка је за коју се Александра већ сада припрема је у Бањалуци а Независни синдикат полиције ће вас и о том догађају обавестити. Честитамо још једном нашој чланици и надамо се добрим вестима из Бањалуке!  

Одбор за медије и маркетинг

1718