Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Одговор на увреде адвоката Прелевића

Изјава адвоката Боже Прелевића да је полиција девастирана у кадровском и сваком другом смислу може се окарактерисати само као злонамерна и тенденциозна. Означавање припадника   министарства унутрашњих послова као скупине неписмених и полуписмених људи који нису   сервис грађана, представља у најмању руку увреду за полицијске службенике који часно и поштено обављају свој посао и свакодневно свој живот излажу ризику како би очували мир и безбедност грађана. velja-nspПредседавајући председништва Независног синдиката полиције Велимир Лукић

Српска полиција стоји уз свој народ и ту је да му пружи пуну заштиту. Полицајци су ту да брину о својим комшијама и свима који се на било који начин осећају угроженим. Зато је изјава   адвоката Прелевића у којој позива грађане да не пријављују кривична дела, веома опасна и он би као адвокат требало да буде свестан да овакви непромишљени ставови не могу донети ништа добро грађанима Србије. Питамо се који је интерес Прелевића да урушава углед полицији, посебно сада када смо сведоци да сва истраживања указују да поверење грађана у полицију расте.

У полицији раде у највећем броју случајева часни и поштени људи који су свој живот посветили борби против криминала и осигурању безбедности грађана. Изузетака, као и у свакој друштвеној сфери има, али полиција је одлучна да се са криминалом и корупцијом у својим редовима обрачуна и није нам најјасније зашто то некоме смета.

Независни синдикат полиције пружа пуну подршку Министарству унутрашњих послова у намери да се обрачуна са криминалом у полицијским редовима, јер они који прљају полицијску   значку не заслужују да се баве овом часном и можда најтежом професијом у овом тренутку.

Независни синдикат полиције

1810