Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Обавештење за чланове и запослене у МУП-у

Независни синдикат полиције, поводом обраћања заменице шефа кабинета Министра Унутрашњих Послова Р. Србије у вези проглашене ванредне ситуације изазване поплавама и обилним падавинама као и великом материјалном штетом која је нанета нашим грађанима.nsp_logo_b

 Oвим путем обавештава Министарство Унутрашњих Послова да је НСП, у циљу подршке угроженом становништву Републике Србије, спреман да подржи идеју да се сви полицијски службеници одрекну једне дневнице с тим у вези ако буде потребе да се оваква идеја спроведе у вишемесечном раздобљу на једнаке месечне рате.

Што се тиче материјалне помоћи коју полицијски службеници примају у новчаном износу од 1О.ООО,оо динара и предлога МУП-а да се исти одрекну 5.ООО,оо динара предметне материјалне помоћи у корист Хуманитарног Фонда Владе Р. Србије, НСП истиче да полицијски службеници примају горе наведену материјалну помоћ као израз немоћи Републике Србије да им обезбеди нормалан и достојанствен положај у српском друштву сходно послу које обављају, стога сматрамо неприкладним и економски неодрживим горе наведени предлог Јер се на овај начин још више продубљује ионако тежак економски положај полицијских службеника.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕпредседавајући Председништва НСПВелимир Лукић

PDF-dokument

1721