Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

ОБАВЕШТЕЊЕ! ОДРЖАНА ВАНРЕДНА СКУПШТИНА КООРДИНАЦИОНОГ ЦЕНТРА СРЕМСКА МИТРОВИЦА

Дана 18. 07. 2024.године са почетком у 15,30 часова у сали Ватрогасне станице у Сремској Митровици одржано је ванредно заседање седнице Скупштине КЦ Сремска Митровица, поводом поднетих већинских иницијатива руководства синдикалних група у оквиру овог координационог центра, које су се између осталог односиле на смену актуелног руководства,на челу сада већ бившег председника КЦ Сремска Митровица Даниеле Марковић. 

Поред Председавајућег Председништва НСП Дејана Стоиљковића, чланова председништва Ненада Цветковића и Југослава Роглића, председника Извршног одбора Мирослава Савића, Генералног секретара Ивана Крстића и 15 чланова Извршног одбора НСП-а седници Скупштине присуствовало је укупно 10 од 11 руководства синдикалних група,односно 9 од 10 са правом гласа. 

На почетку Скупштине приликом утврђивања кворума констатовано је присуство 25 и 5 пријављена делегата који су гласање извршили путем телефонског позива, а укупно 28 од 36 делегата са правом гласа што је био довољан број делегата за пуноважно доношење одлука. 

Након овога на предлог Председника Извршног одбора приступило се усвајању дневног реда по позиву, што је једногасно усвојено. Након расправе по првој и другој тачки дневног реда, приступило се трећој тачки дневног реда - изгласавање неповерења до тада важећег руководства Координационог центра Сремска Митровица и избор новог руководства КЦ Сремска Митровица. 

Том приликом је једногласно изгласано неповерење дотадашњем руководству на челу са Председником КЦ Сремска Митровица Даниелом Марковић. У даљем раду Скупштине за реч се јавио Зоран Прокић који је предложио да ново руководство Координационог центра Сремска Митровица чине следећи чланови: 

Председник: Владимир Лиженес 
Потпредседник: Сузана Ранковић 
Потпредседник: Сања Боројевић 
Потпредседник: Биљана Вукић 
Потпредседник: Радован Марић 
Потпредседник: Дмитар Вукелић 
Секретар: Светлана Милковић 

Апсолутном сагласношћу, других предлога није било, приступило се гласању где је једногласно изгласано ново руководство КЦ Сремска Митровица.

Након изгласаног новог руководства, приступило се избору и гласању делегата за Скупштину, који су такође изгласани једногласно. 

Независни синдикат полиције честита новом руководству и жели вам срећу и успех у даљем раду!

3076