Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.187

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Никако да схвате...

Поштовани чланови,

Данас смо поново били принуђени да обавестимо надлежне о правним последицама покушаја гушења штрајка и да на тај начин ставимо до знања како колегама које штрајкују или које би хтеле да нам се придруже, тако и руководиоцима који наивно потцењују синдикат да немамо и нећемо имати никакве толеранције за такве поступке. unnamed Наиме, овог пута ради се о покушају застрашивања и гушења штрајка полицијских службеника у Одреду Жандармерије - Нови Сад. Након изјашњавања колега из Трећег Одреда жандармерије да ступају у штрајк, командант жандармерије гдин Радосав Сталевић и г-дин Бојан Шкрбић су вршили притисак да се од штрајка одустане. Правни тим је као и у сваком сличном случају од почетка штрајка хитно реаговао упутивши Обавештење о овом догађају команданту жандармерије генералу Миленку Божовићу.

Треба напоменути да сва запослена лица у Трећем одреду жандармерије - Нови Сад која су ступила у штрајк, треба да о наведеним притисцима сачине једнобразне службене белешке и обавесте синдикат о томе.

ЈОШ ЈЕДНОМ НАПОМИЊЕМО ДА СВАКИ ВИД ПРИТИСКА У ЦИЉУ ГУШЕЊА ШТРАЈКА ПРИЈАВИТЕ СВОМ ПРЕДСЕДНИКУ СГ ИЛИ КЦ, ИЛИ ДА ЈАВИТЕ ЦЕНТРАЛИ НСП НА ТЕЛЕФОН 011/311-6765. НАШ ПРАВНИ ТИМ ЋЕ АДЕКВАТНО И У ШТО КРАЋЕМ РОКУ КАО И ДО САДА СТАТИ У ЗАШТИТУ СВАКОГ ЧЛАНА КОЈИ ЈЕ У ШТРАЈКУ

1671