Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Министар Вулин одржао састанак са представницима НСП

Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин разговарао је данас са председавајућим Председништва Независног синдиката полиције Велимиром Лукићем о могућностима побољшања услова рада полицијских службеника и њиховог материјалног положаја...

Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин разговарао је данас са председавајућим Председништва Независног синдиката полиције Велимиром Лукићем о могућностима побољшања услова рада полицијских службеника и њиховог материјалног положаја.

Председавајућим Председништва Независног синдиката полиције Лукић упознао је министра Вулина са положајем синдиката у Министарству унутрашњих послова и сарадњом коју је тај синдикат до сада имао са послодавцем.

На састанку је договорена сарадња са представницима репрезентативног синдиката и решавање конкретних питања и проблема кроз социјални дијалог и међусобно уважавање.

Министар Вулин истакао је да ће МУП наставити даља улагања у подизање капацитета и побољшање услова рада полицијских службеника, као и да ће се радити на подизању њиховог материјалног положаја.

Извор: МУП

1808