Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.187

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Министар Вулин одржао састанак са представницима НСП

Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин разговарао је данас са председавајућим Председништва Независног синдиката полиције Велимиром Лукићем о могућностима побољшања услова рада полицијских службеника и њиховог материјалног положаја...

Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин разговарао је данас са председавајућим Председништва Независног синдиката полиције Велимиром Лукићем о могућностима побољшања услова рада полицијских службеника и њиховог материјалног положаја.

Председавајућим Председништва Независног синдиката полиције Лукић упознао је министра Вулина са положајем синдиката у Министарству унутрашњих послова и сарадњом коју је тај синдикат до сада имао са послодавцем.

На састанку је договорена сарадња са представницима репрезентативног синдиката и решавање конкретних питања и проблема кроз социјални дијалог и међусобно уважавање.

Министар Вулин истакао је да ће МУП наставити даља улагања у подизање капацитета и побољшање услова рада полицијских службеника, као и да ће се радити на подизању њиховог материјалног положаја.

Извор: МУП

1731