Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КОД БОСАНЦА КАИШ ПУН ХЕРОИНА! Саобраћајци га зауставили због брзине, он био на јаким дрогама ОДАЛА ГА ВЕЛИКА НЕРВОЗА

Саобраћајни полицајци из саобраћајне полицијске станице "Запад" ухапсили су јуче на Новом Београду држављанина Босне и Херцеговине Н.Г. (29) и од њега одузели око 18 грама хероина! Према сазнањима Информера полицајци су приликом рутинске контроле у Улици Јурија Гагарина зауставили "пежо" којим је управљао Н.Г. и то због прекорачења брзине.

- Осумњичени је прекорачио брзину кретања у насељеном месту и након што је његов прекршај детектован радаром полицајци су зауставили аутомобил који је возио. Приликом провере докумената возач је био нервозан, раздражљив и понашао се чудно. Због тога су припадници саобраћајне полиције одлучили да га тестирају на алкохол и на наркотике - каже добро обавештен извор Информера.

Убрзо је "дрога - тестом" утврђено да Н.Г. управља возилом под дејством кокаина, али и још неких психоактвних супстанци.

- За све то време Н.Г. је негодовао код полицајаца, стављао им до знања да жури и да га задржавају. Због таквог начина понашања полицајци су посумњали да осумњичени код себе има неке недозвољене супстанце и одлучили су да га претресу. Након детаљног претреса у џепу опасача који је држављанин БиХ имао на себи пронађено је шест кесица са по три грама хероина спремних за уличну продају - објашњава он.

Након што су пронашли дрогу полицајци су привели Н.Г. у полицијску станицу на Новом Београду где му је одређен полицијски притвор до 48 сати. Аутомобил којим је управљао Н.Г. послат је на детаљан претрес.

Извор Информер

10