Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Изјава министра Небојше Стефановића, поводом прославе 24 године постојања Независног синдиката полиције

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је, поводом прославе 24 године постојања Независног синдиката полиције (НСП), да у потпуности разуме проблеме људи који раде у полицији и да ће наставити да се бори за њихов бољи положај. Министар Стефановић наговестио је и да је премијер Александар Вучић најавио да ће до краја године, имати добре вести за све припаднике полиције, у погледу повећања њихових зарада. Stefanovic - Када тражимо више и боље за полицајце, не радимо то зато што смо бахати, већ зато што мислимо да полиција то заслужује. Са представницима НСП потписан је Посебан колективни уговор, као и његов Анекс и морам да напоменем, и када смо се слагали током преговора, али и када се нисмо слагали, били смо сагласни у томе да одемо корак даље ка заједничком циљу - изјавио је министар Стефановић на обележавању дана НСП. novlogo11 Према речима министра, у овом тренутку, најважније је да полицајци добију бољу опрему и нова возила.

- Важно нам је да људи који обављају задатке у Копненој зони безбедности буду најбоље заштићени, да добију нове панцире и шлемове. Док сам министар, борићу се да живите боље. Стало ми је до тога да имамо добру и добро опремљену полицију - поручио је министар Стефановић .

Он је додао и да ће МУП истрајати у напорима да се открије убица припадника Жандармерије Стевана Синђелића, који је прошле године настрадао на задатку.

 - Суштинска разлика између полицајаца и свих других грађана је у томе што припадници МУП-а често жртвују свој живот за посао који ради - рекао је министар Небојша Стефановић.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ Председавајући председништва Велимир Лукић

1719