Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

ИСТИНОМ ПРОТИВ ФАЛСИФИКАТОРА

Недавно су на лажном сајту Независног синдиката полиције од стране појединаца који сматрају да им је синдикат "дедовина", а не организација која припада радницима, који због искључења из синдиката немају приступ канцеларијама синдиката, који немају лични интегритет, и као такви покушавали насилно да преузму руковођење Независним синдикатом полиције, објављене бомбастичне вести под називом "ЛАЖНЕ ВЕСТИ ГРУПЕ ОЧАЈНИКА". У самој објави прилепљена је само прва страница Решења Трећег основног суда у Београду, а све са циљем како би се обманули чланови Независног синдиката полиције и послодавац о неким догађајима и дешавањима и дао ветар у леђа другим синдикатима у слабљењу јединог репрезентативног синдиката у МУП РС, НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ.

Право и по Статуту изабрано руководство НСП је издало САОПШТЕЊЕ којим је демантовало наводе лажних вести, а против одговорних лица поднете су и кривичне пријаве због неовлашћеног коришћења података са званичног сајта и прављења дуплог, лажног сајта коришћењем другог домена. Такође су поднете кривичне пријаве и након објављивања сваке лажне објаве.

 У наставку текста објављујемо у целости Решење Треће основног суда у Београду број КППР-54/22 од 21.10.2022.године, које показује да се група фалсификатора на челу са Милорадом Милутиновићем у претходном периоду користила само гнусним лажима и обманама, вероватно са циљем слабљења и разбијања Независног синдиката палиције, а по нечијим инструкцијама зарад стицања личне користи, а на уштрб чланова НСП и свих запослених у МУП РС.

И овом приликом обавештавамо све чланове да је једина и права интернет страница Независног синдиката полиције http//nsp-policija.org.rs која је иначе дугогодишња интернет страница Независног синдиката полиције.

СТО ПУТА ИЗГОВОРЕНА ЛАЖ НЕ СМЕ И НЕ МОЖЕ БИТИ ИСТИНА !!! 

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

59