Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

И вршачка полиција у акцији „Сакупи хумани чеп“

Полицијска станица Вршац донирала је данас Удружењу „Параквад ВШ“ пластичне чепове, као допринос њиховој акцији „Сакупи хумани чеп“.

Удружење „Параквад ВШ“, кроз поменуту акцију, коју спроводи дуже од 7 година, до сада је купило и особама са инвалидитетом поклонило више од 70 ортопедских и других помагала. Примера ради, за нека, скупља помагала, попут мултифункционалних колица, потребно је прикупити близу милион пластичних чепова.

„Много је препрека са којима се сусрећу особе са инвалидитеом. Али, морамо схватити да сви заједно треба да се боримо да све буде приступачно свима и да једино заједно можемо учинити да свет у којем живимо буде квалитетније и лепше место за живот. Прихватимо свој инвалидитет, не одустајмо на прву препреку, јер препрека нам служи да је савладамо и растемо. Свакога дана, марљивим радом на себи, појединац ће допринети и превазићи мање изазове, а удржени можемо и оне највеће који су пред нама, снагом воље“, каже Драган Виторовић председник Удруђења „Параквад ВШ“.

Представници удружења се захваљују свима који су до сада учествовали у акцији и истичу да настављају са сакупљањем чепова. Нажалост, има још много становника Вршца и околних села којима је оваква врста помоћи потребна.

Чепове за акцију „Сакупи хумани чеп“ можете да остављате где год видите специјализовано комби возило Удружења „Парквад ВШ“ по граду, код пријатеља ове акције, у кућицама у центру Вршца, на игралишту за ОСИ или у самом удружењу, од понедељка до петка у периоду од 8 до 13 часова, Булевар Милоша Обилића 10.

15