Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Допис Министру унутрашњих послова др Небојши Стефановић 13.11.2015.године

МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА МИНИСТРУ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА Господину др Небојши Стефановић

Поштовани  господине Министре,

На заједничком састанку Председништва и Извршног одбора Независног синдиката полиције одржаног дана 12.11.2015.године донета је једногласна Одлука да Вам се обратимо, да искористите Ваш ауторите и положај да од Владе Р. Србије затражите исплату једнократне новчане помоћи за све запослене у Министарству у износу од 15.000,00 динара. novlogo11 С обзиром да смо као запослени у Министарству унутрашњих послова у последње две године поднели највећи терет социјалних реформи Владе Р. Србије, да су нам примања највише умањена у односу на све државне службенике, да се касни са исплатом свих потраживања рачунајући и трошкове доласка и одласка са рада, да су дневнице за извршење службеног задатка ван места рада смањене на 150,00 динара, да се дошло до егзистенцијалног минимума, и узимајући у обзир све ове чињенице сматрамо да је наш захтев оправдан.

И поред свих мера Владе Р. Србије а које су највише погодиле запослене у МУП, сви запослени савесно и професионално извршавају постављене захтеве и задатке, да сте и Ви лично као и Премијер Владе Р. Србије господин Александар Вучић у више наврата истицали резултате који постижу полицијски службеници у обављању својих послова, те сматрамо да је потребно исте на неки начин наградити, дати им подстицај да наставе са таквим радом и да самим тим нису заборављени од стране државе.

Желимо још да напоменемо, да полицијски службеници због природе и обима послова које обављају немају законске могућности да се баве додатним пословима којима би побољшали свој материјални положај.

С поштовањем, НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ Председавајући Председништва Велимир Лукић

1722