Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Допис Бироу за информације од јавног значаја

Поводом последњих јавних наступа председника Владе Републике Србије, господина Александра Вучића конкретно од 15.05.2014. године у којима исти наводи да 760 синдикалних активиста унутар Министарства унутрашњих послова Р. Србије има плаћено одсуство и да фактички исти не обављају никакву делатност, захтевамо и молимо Биро за информације од јавног значаја да достави Независном синдикату полиције следеће информације:nsp_logo_b

1. Списак свих полицијских службеника њих 760 са подацима да ли користе и у ком обиму право на плаћено одсуство ради обављања синдикалних активности.2. Податке о синдикалним активистима Независног синдиката полиције који сагоре наведеног с.писка кор.исте право на плаћено одсуство као и износ накнаде зараде КОЈУ остварују.З. Податке о синдикалним активистима осталих Синдиката на нивоу МУП-аКОЈИ са горе наведеног .списка ко. ристе право на плаћено одсуство као и износ накнаде зараде КОЈУ остварују.

Предње наведено је неопходно како би Независни синдикат полиције заштитио радно правни статус свој их синдикалних активиста и истовремено се дошло до утврђивања тачног чињеничног стања у погледу навода председника Владе Републике Србије.

председавајући ПредседништваВелимир Лукић

PDF-dokument

1887