Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Да ли користећи стару народну напад је најбоља одбрана сакривате истину у РЦ према Бих

Читајући пажљиво саопштење Синдиката српске полиције чији је аутор вероватно њихов председник Лазар Ранитовић уценама до чланства у коме се оптужује Независни синдикат полиције како уценама и претњама и другим законом забрањеним средствима исчлањава раднике МУП из Синдиката српске полиције и наводно их уценама учлањава у Независни синдикат полиције, морам колеги Ранитовићу да поставим пар питања. Пре постављених питања желим колеги Ранитовићу да честитам на постављењу њиховог дугогодишњег истакнутог активисте и члана за начелника РЦ према БиХ. Ми би честитали лично начелнику, али господин начелник је одавно прекунио сваку комуникацију са НСП КЦ Шабац. Господине Ранитовић Лазаре, пошто носите истакнуто и часно српско име надам се да ћете на постављена питања одговорити исрено.
  • Колега Лазаре наведите ми име само једног старешине члана НСП у ПУ Шабца или РЦ према Бих, који је било каквом претњом или уценом разговарао са било којим чланом ССП да пређе у НСП?
  • Да ли сте били присутни на „величанственој и гламурозној прослави повом именовања новог начелника РЦ према БиХ?
  • Да ли је на тој прослави било разговора на тему да се Независни синдикат полиције мора угасити у РЦ према БиХ на потезу од СГП Бајина Башта до СГП Батовинци?
  • Да ли сте колега Лазаре добили задатак да направите списак свих командира, СГП-а на поменутом потезу који су чланови НСП, како би новом систематизацијом била предложена њихова смена?
Како сте и сами рекли у свом допису, а ако има истине у нашим питањима такве работе могу Вам се попут бумеранга обити о главу. Ми у НСП КЦ Шабац не бавимо се уценама нити смо се према иједном колегим који је члан ССП понашали неколегијално, а ти честити Лазаре види где се налазиш у свему овоме, па нам дај искрене одговоре. И сети се оне Милошеве, „Какви будемо према нашим чланова, али и према свим осталим колегама док смо ту где јесмо“, такви ћемо бити довека. 570 поздрава од колега из НСП КЦ Шабац.

председник КЦ Шабац Веселин Николић

 
1796