Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

30 година постојања Независног синдиката полиције

Јуче је у Београду свечано прослављен 30.рођендан Независног синдиката полиције. Међу многобројним гостима свечаност нам је увеличао својим доласком и Министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Министар Вулин и чланови Председништва НСП

Прослава јубилеја је почела читањем историјата Независног синдиката полиције од оснивања 1991.године од стране преко мукотрпног регистровања синдикат 2001.године до признавања послодавца 2009.године и првог Посебног колективног уговора за полицијске службенике 2011.године, након чега су још два колективног уговора потписана са послодавцем а увек са новим и значајним бенифитима за полицију. Након тога председавајући Председништва НСП Веселин Николић поздравио је присутне уз напомену да сваки члан треба бити поносан на институцију Независни синдикат полиције која 30 година води жестоку борбу за радно-правни статус запослених.

Председавајући Председништва НСП Веселин Николић

Потом је председавајући Веселин Николић уручио пригодни поклони министру Александру Вулину који се захвалио на поклону и обратио се присутнима рекавши да Влада Републике Србије знатно улаже у повећање зарада запослених у полицији где смо ове године већ имали повећање плата а очекује се ново увећање зарада крајем године. Такође је истакао да се у полицији знатно улаже на опремање како би се побољшали услови рада и сваки полицајац био прикладно одевен. Министар Вулин истакао је да је повећао квоте управама за награђивање запослених како би што већи број колега био награђен за истицање у послу. Напоменуо је да су његовом одлуком награђени сви ватрогасци са по 20% увећања зараде, а такође су награђени и сви запослени на управним пословима. Министар је нагласио да борба против организованог криминала мора бити приоритет свима нама и да ће се на томе највише радити како би сваки грађанин био још безбеднији. Затим су уручени пригодни поклони гостима из региона након чега је настављена прослава уз музички програм. Слике са 30.рођендана синдиката можете погледату у нашој фото галерији на сајту.

Ваш НСП

5