Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Вучић честитао ДАН ПОЛИЦИЈЕ министру Стефановићу и припадницима МУП

Премијер Вучић је похвалио припаднике МУП-а за све успехе које су остварили у претходном периоду и изразио дивљење за њихову храброст и одлучност у свакодневној борби против разних видова криминала. Tan2014-7-12_18485930_4-620x350 Премијер Србије Александар Вучић поводом Дана полиције упутио је честитку министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу и свим припадницима МУП, позвавши их да се још ефикасније боре против криминала и корупције.

СПЕКТАКЛ НА МАКИШУ: Сви на прославу ДАНА ПОЛИЦИЈЕ!

– Свим припадницима Министарства унутрашњих послова честитам Дан полиције, са поруком да наставе да се још ефикасније боре против криминала и корупције, чинећи тако живот сваког грађанина Србије безбеднијим – наводи се у честитки.

Он је похвалио припаднике МУП-а за све успехе које су остварили у претходном периоду и изразио дивљење за њихову храброст и одлучност у свакодневној борби против разних видова криминала, наводи се у саопштењу Канцеларије Владе Србије за сарадњу с медијима.

– Они су учинили огроман напор како би подигли ниво борбе против организованог криминала, подижући тако углед земље у свету. Припадници полиције небројено су пута показали да су увек уз своју државу и уз свој народ. Иако обављају најтеже послове, често у јако тешким условима, чине то достојанствено. Наш је посао да улажемо у полицију, јер то је улагање у будућност – поручио је премијер. 90ce07a8d3b137edbe6df6876432db2f Како је рекао, припадницима МУП-а жели да свој Дан проведу мирно.

– И још једном да им захвалим на свему што су учинили како би се сви грађани Србије осећали безбедно. Држави је потребна професионална, одговорна и модерна полиција. Поносни смо на вас – истиче се у честитки.

Извор: Телеграф

1688