Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Владимир Ребић нови директор полиције

Влада Републике Србије изабрала је на данашњој седници Владимира Ребића за новог директора полиције, а он је и до сада обављао функцију вршиоца те дужности.

Beograd, 7. juna 2016. - V.d. direktora policije Vladimir Rebic na ceremoniji dodele sertifikata o zavrsetku obuke za 25 policijskih inspektora i dva tuzioca za organizovani kriminal kojom se obelezava kraj dvoipogodisnjeg projekta o suzbijanju korupcije danas u hotelu Zira. FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bk У Министарству унутрашњих послова ради од августа 1992. године, а почео је у тадашњем Секретаријату унутрашњих послова у Ужицу, где је радио на инспекцијским и управним пословима безбедности саобраћаја. Од 1996. до 2002. године обавља послове шефа Одсека за инспекцијске и управне послове СУП-а Ужице, након чега прелази у Управу саобраћајне полиције да ради на обуци саобраћајне полиције.

Јануара 2010. године постаје заменик начелника Управе саобраћајне полиције и у нарадне четири године координира активности саобраћајне полиције на доношењу подзаконских аката у циљу имплементирања новог Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

За начелника Управе саобраћајне полиције именован је 20. јуна 2014. године, а захваљујући постигнутим резултатима и одличном професионалном раду именован је и за вршиоца дужности директора полиције.

Извор: Блиц

2102