Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Ватрогасац повређен у пожару на пумпи код Врања

Због опекотина у пожару који је на ЕКО пумпи у Врању избио синоћ, повређени 30-годишњи ватрогасац хитно је из Ниша пребачен на Одељење пластичне хирургије Клиничког центра у Београду. 667283_vranje-66-eko-pumpa-foto-v-pesic_f У пожару који је избио на крову продајног објекта бензинске станице на излазу из Врања повређено је пет ватрогасаца.

Они су лакше повређени када су спашавали колегу и налазе се на кућном лечењу.

Пошто радници ЕКО пумпе нису успели да локализују пожар, ватрогасци Управе за ванредне ситуације и Ватрогасне бригаде "Симпа" притекли су им у помоћ и за сат времена ватру угасили. У Одељењу за ванредне ситуације у Врању шеф Драган Тасић одбио је да саопшти име повређеног ватрогасца, који је пронађен без свести.

Одељење за ванредне ситуације и Полицијска управа нису се после пожара огласили и открили узроке ватрене стихије. Претпопставља се да су пожар на бензинској пумпи грчке компаније у Врању проузроковале неисправне инсталације. 667284_vranjska-banja-01-skolsko-zgariste-foto-v-pesic_f У Бабиној Пољани код Врања у пожару је сравњена са земљом школска зграда од 160 квадрата подручног одељења Основне школе „Предраг Девеџић“ из Врањске Бање. Директор Небојша Станковић рекао је да су због неисправне електричне инсталације без школе остали један ученик и дете предшколског узраста.

О пожару је обавештена Школска управа у Лесковцу. Настава за ђака и предшколца највероватније ће бити настављена у селу Стари Глог.

Извор: Блиц

1678