Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.187

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

ВАНДАЛИЗАМ У РАКОВИЦИ: Навијачи упали у зграду МУП и претили да ће је демолирати

На крају су сви заједно ухапшени и против њих поднета је кривична пријава због ремећења јавног реда, али и напада на полицију ilustracija-foto-profimedia-1428144995-631167 БЕОГРАД - Двојица навијача Рада упала су у полицијску станицу Раковица у Београду с намером да ослободе своје другове који су били приведени неколико сати раније због сукоба с полицијом, сазнаје Курир.

Овом инциденту, који се догодио прошле среде, претходила је фудбалска утакмица Партизан - Рад.

Епилог овог необичног догађаја јесте да су сви заједно ухапшени и против њих поднета је кривична пријава због ремећења јавног реда, али и напада на полицију.

- Десетак навијача Рада са Видиковца који припада раковичкој општини почели су да вичу по насељу, прете људима, малтретирали су их, тукли... Већина њих, међу којима је било и двоје малолетника, били су пијани. Полиција је покушала да их уразуми али су они тек тада почели да дивљају и том приликом су напали наше колеге. Позвано је појачање и они су одмах приведени у просторије раковичке полиције на Видиковцу. Врло брзо после њиховог привођења у зграду раковичке полиције су улетела двојица њихових другова, такође навијачи Рада и почели су да прете да ће демолирати зграду ако не буду пуштени њихови другови. Почели су около да ударају, претили да неће изаћи док они не буду пуштени. На крају су и они ухапшени и против свих актера поднете су кривичне пријаве због ремећења јавног реда и мира и напада на службено лице - прича наш извор близак МУП-у Србије.

Извор: Курир

1649