Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.187

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Ускоро исплата путних трошкова полицијским службеницима

Министар полиције Небојша Стефановић је најавио да ће полицијским службеницима до краја месеца бити исплаћене две транше путних трошкова које полиција дугује годинама. Nebojsa-Stefanovic-Konferen Стефановић је најавио исплату дела путних трошкова одговарајући на питање новинара у Палати Србија, преноси Танјуг.

"Сви који су милисли да ће било каквим штрајком полиције покушати да остваре своје лично право, а на уштрб интереса обичних људи који раде у полицији то неће бити могуће и као што видите полиција ради пуном паром", рекао је Стефановић.

Рекао је да ништа ником није обећао већ да стоји само иза онога што је и саопштио, а то је да би у наредне две недеље требало да буду испалаћене поменуте две транше путних трошкова.

"Ми смо обезбедили средства чак и у овим тешким условима, али сам и тада рекао да не желимо да их обмањујемо како ће држава добити волшебно износе новца док остатак државе стеже каиш", рекао је Стефановић.

Како је истакао, нема сигрности и безбедности у економији без безбедности коју држава мора да осигура, а то ради путем своје полиције.

"Ми ћемо већ до краја овог месеца поделити један део (нових) униформи које су пристигле и већ их делимо на терену. Што се тиче ципела и кошуља, надам се да ћемо до краја децембра имати највећи део и до краја марта комплет за све полицијске службенике који већ скоро осам година нису добили униформу и сукцесивно како то буде стизало у наше магацине тако ћемо и испоручивати", навео је министар полиције. Извор: РТС

1657