Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Ускоро исплата путних трошкова полицијским службеницима

Министар полиције Небојша Стефановић је најавио да ће полицијским службеницима до краја месеца бити исплаћене две транше путних трошкова које полиција дугује годинама. Nebojsa-Stefanovic-Konferen Стефановић је најавио исплату дела путних трошкова одговарајући на питање новинара у Палати Србија, преноси Танјуг.

"Сви који су милисли да ће било каквим штрајком полиције покушати да остваре своје лично право, а на уштрб интереса обичних људи који раде у полицији то неће бити могуће и као што видите полиција ради пуном паром", рекао је Стефановић.

Рекао је да ништа ником није обећао већ да стоји само иза онога што је и саопштио, а то је да би у наредне две недеље требало да буду испалаћене поменуте две транше путних трошкова.

"Ми смо обезбедили средства чак и у овим тешким условима, али сам и тада рекао да не желимо да их обмањујемо како ће држава добити волшебно износе новца док остатак државе стеже каиш", рекао је Стефановић.

Како је истакао, нема сигрности и безбедности у економији без безбедности коју држава мора да осигура, а то ради путем своје полиције.

"Ми ћемо већ до краја овог месеца поделити један део (нових) униформи које су пристигле и већ их делимо на терену. Што се тиче ципела и кошуља, надам се да ћемо до краја децембра имати највећи део и до краја марта комплет за све полицијске службенике који већ скоро осам година нису добили униформу и сукцесивно како то буде стизало у наше магацине тако ћемо и испоручивати", навео је министар полиције. Извор: РТС

1688