Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Штрајк полиције ПАКАО за возаче: Незапамћен хаос на улицама Београда

Осмог дана штрајка полиције слика у Београду је следећа: гужве су појачане на главним саобраћајницама, раскрснице су закрчене, а све то је последица неизласка саобраћајних полицајаца на терен. Независни полицијски синдикат наставља штрајк до даљег, а саобраћај је, како се чини, у шпицу препуштен вољи грађана. 520095_guzva-kolaps-u-saobracaju-02_ff - Људи улазе у раскрснице, па не могу да се снађу. Настају ломови када је шпиц. На кључним раскрсницама је далеко једноставније кад су ту саобраћајни полицајци - кажу у "Жутом таксију".

Гужве су претходних дана највеће на Зрењанинском путу, Панчевачком мосту, а веће гужве од јутрос су и на ауто-путу у правцу Новог Београда, потврдили су за "Блиц" у "Жутом таксију". By82n1CIIAA6uVPBy82sozIcAEYVL3 Веће гужве се очекују и наредних дана, па је за грађане најбоље да се припреме и раније крећу на посао, саветују у Жутом таксију.

- Синоћ сам од Храма до Аутокоманде возила око 40 минута. Гужва је била несносна. А то је потез од само 300 метара - испричала је своје искуство са градских улица читатељка Драгана Суботић.

520094_guzva-kolaps-u-saobracaju-01_ff

Независни синдикат полиције наставља штрајк све док министар унутрашњих послова не пристане на разговор с њима.

- Данас 85 посто полиције штрајкује у Београду. Саобраћајни полицајци остварују минимални проценат рада и у складу са тим остварују своје законско право на штрајк - кажу из Независног синдиката полиције.

Извор: Блиц

1691