Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

СТРАДАЛА ЗАТВОРЕНИЦА Судар шлепера и полицијске марице код Краљева

СТРАДАЛА ЗАТВОНа Ибарској магистрали код Краљева догодио се стравичан удес, када се полицијски комби директно сударио са шлепером. Полицајац који је био за воланом, и лице који су превозили, страдали су у несрећи.

490238_slupana-kola-kraljevo_ff
Полицијски службеник Д.Г. (34) из Сомбора и лице које је превожено полицијским службеним возилом Б.Б. (46) су погинули на лицу места, а полицајци Н.Ј. (34) и Ж. И.(36) из Суботице су тешко повређени, саопштила је ПУ Краљево.

Како сазнаје Блиц, полицијска марица је превозила притвореника из Суботице у Нови Пазар. На 30 километара од Краљева, полицијско возило је наводно прешло у леву траку и том приликом се сударило са шлепером. 

Медији преносе да је особа која је превожена у марици била завореница, која
је, по потерници, полицијским комбијем превожена у новопазарски затвор.

Милован Павловић који је био очевидац овог удеса, каже за Тањуг да је чуо трасак, после чега се видео дим.
“
- Када смо видели да је безбедно, пришли смо возилу, и угледали смо двојицу који су давале знаке живота. Један је имао тешке повреде потколенице и запомагао је. Лоше телефонске везе у овом делу Ибарске магистрале су нам створиле проблеме, па је прошло мало више времена док су стигли спасиоци и хитна помоћ - испричао је Павловић.

Полицајац који је погинуо је из Суботице, као и двојица који су тешко повређени и они су збринути у Здравственом центру Студеница у Краљеву.Према речима директора те здравствене установе Звонка Веселиновића, лекари утврдјују да ли је код једног полицајца комплетно ампутирана нога или може нешто да се спасе, док је други полицајац мање повређен.

Саобраћај на путу Краљево-Рашка на Ибарској магистрали је у прекиду, а формира се велика колона возила.

Удес се десио у месту Добре стране, које се налази на 30 километара од Краљева.РЕНИЦА Судар шлепера и полицијске марице код Краљева.

Извор: Блиц

1723