Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Стефановић: У споту СНС не учествују полицијаци

Он је рекао и да су полицијске униформе посуђене и да би волео да и сви други на тај начин промовишу рад полиције.

Beograd, 29. marta 2016 - Ministar unutrasnjih poslova Nebojsa Stefanovic daje izjave medijima nakon potpisivanja Sporazuma o saradnji sa direktorom programa Save the Children Ahmedom Pjanom. FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / bb

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да људи који у споту Српске напредне странке (СНС) носе полицијске униформе нису полицајци и да ту нема изједначавања странке и државе јер су униформе посуђене.

„Овде нема изједначавања државе и странке, овде има само промовисања неких вредности за које се СНС залаже а то је у конкретном случај борба против корупције и криминала”, рекао је новинарима у Београду Стефановић, који је и потпредседник СНС.

Он је рекао и да су полицијске униформе посуђене и да би волео да и сви други на тај начин промовишу рад полиције. „Људи који се налазе у споту и носе полицијске униформе нису полицајаци”, рекао је Стефановић додавши да полиција и за разне друге потребе може да посуди униформе.

Он је оценио и да је добро што се људи појављу у том споту и да волео бих да сви презентују полицију и казу неку лепу реч „јер се некада и заборави колико је тешка улога полиције у друштву”. Стефановић је додао и да је полицијским службеницима забрањено да се баве политичким активности и да они то и не чине.

Извор: Политика

1672