Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Стефановић: Током наредне године биће замењен већи број патролних возила

„Министарство унутрашњих послова наставља са опремањем полиције и нова возила које данас уручујемо Полицијској управи за град Београд и криминалистичкој полицији показују да је то тренд који ћемо пратити, јер желимо да наши полицајци буду безбедни, сигурни, да се возе у возилима која су исправна и у којима могу ефикасније да заврше своје задатке“, истакао је потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић... 01 Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић најавио је данас приликом предаје 50 нових возила Полицијској управи за град Београд и Управи криминалистичке полиције, да ће током наредне године бити замењен већи број патролних возила, која су стара по десет и више година и која не могу на довољно добар начин да испуне све захтеве које Министарство поставља пред све своје припаднике.

„Министарство унутрашњих послова наставља са опремањем полиције и нова возила које данас уручујемо Полицијској управи за град Београд и криминалистичкој полицији показују да је то тренд који ћемо пратити, јер желимо да наши полицајци буду безбедни, сигурни, да се возе у возилима која су исправна и у којима могу ефикасније да заврше своје задатке“, истакао је Стефановић.

Министар је додао да ће опремање полицијских службеника обезбедити да грађани Републике Србије имају полицију која је ефикасна и која може да испуни све оно што од ње очекују.

Стефановић је нагласио да ће Министарство наставити са набавком и друге опреме за полицију - нових униформи, борбених и околопних возила и других система који су потребни за ефикаснији рад полиције.

„Обезбедићемо да наши припадници буду боље заштићени балистичким прслуцима, боље опремљени и да техника коју будемо куповали послужи у обрачуну са највећим криминалним групама које делују у читавом нашем региону“, закључио је министар полиције.

Извор: МУП

1708