Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

СТЕФАНОВИЋ СА ЧЕПУРИНОМ: О тероризму, мигрантима и унапређењу полицијске сарадње

Министар унутрашњих послова и руски амбасадор похвалили су рад Српско-руског хуманитарног центра из Ниша, који активно учествује у помоћи око збрињавања миграната, гашењу пожара и другим ванредним ситуацијама. Dani-Rusije-u-Beogradu-12-620x350 Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Руске Федерације у Београду Александром Чепурином, са којим је разговарао о унапређењу полицијске сарадње у борби против тероризма, ирегуларних миграција, ванредних ситуација и свих видова криминала.

Током сусрета, Стефановић и Чепурин похвалили су рад Српско-руског хуманитарног центра из Ниша, који активно учествује у помоћи око збрињавања миграната, гашењу пожара и другим ванредним ситуацијама.

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ: Србија је безбедна, сваки мигрант се контролише!

Амбасадор Чепурин је најавио да ће Руска Федерација Србији донирати још ватрогасних возила и предложио организовање специјалистичких обука за припаднике Управе за обезбеђење и Жандармерије, а на основу потреба Министарства.

Министар Стефановић је истакао да је један од приоритета МУП-а безбедност грађана и додао да ће сарадња са руским стручним службама допринети остварењу тог циља.

Извор: Телеграф

1671