Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

СТЕФАНОВИЋ ОБРАДОВАО ПОЛИЦАЈЦЕ: Заостале исплате стижу до краја године, могуће повећање дневница

Министар унутрашњих послова је на састанку с председавајућим председништва Независног синдиката полиције Велимиром Лукићем разговарао и о улагању додатних средстава у унапређење опреме и заштите припадника МУП-а. Nebojsa-Stefanovic-Konferen Министарство унутрашњих послова исплатиће полицајцима заостале путне трошкове до краја године, поручио је данас потпредседник Владе и ресорни министар Небојша Стефановић, који је запослене позвао да доследно поштују колективни уговор.

Стефановић је, током данашњег састанка са председавајућим Председништва Независног синдиката полиције Велимиром Лукићем, рекао и да ће се у наредном периоду разматрати могућност о постепеном повећању дневница полицајцима, како би се додатно поправио њихов материјални положај.

У саопштењу МУП-а наводи се да је на састанку било речи и о улагању додатних средстава у унапређење опреме и заштите припадника МУП-а.

Они су разговарали и о решавању појединих проблема са којима се полицијски службеници сусрећу у свакодневном раду, а министар је позвао представнике запослених да доследно поштују колективни уговор.

Извор: Тањуг

1669