Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

СЕКС ЖУРКЕ НА СТАРОЈ ПЛАНИНИ: Високи функционер МУП плаћао младићима за оргије!

Домаће тајне службе поседују снимак на којем један високопозиционирани службеник МУП прави оргије с момцима. pand БЕОГРАД - Домаће тајне службе дошле су у посед порно-снимака једног високог функционера Министарства унутрашњих послова с доста млађим мушкарцима, сазнаје Курир. - Снимци су настали у једном хотелу на Старој планини. На њима су забележене оргије и приватне журке тог високог функционера МУП, искључиво с мушкарцима, и то много млађим од њега - каже извор Курира.

Ова сазнања испливала су током опсежне истраге о елитној проституцији у Србији, о којој је протеклих дана писао Курир, а коју је започела српска полиција. Полицајци су у оквиру ове акције открили да су порно-снимци елитних проститутки са српским политичарима у рукама страних обавештајних служби. Конкретни резултати истраге ускоро се очекују, а први на удару наћи ће се макрои, певачице и водитељке. Међу онима који су под лупом полиције налази се и познати ТВ водитељ, а утврђено је да је он на јавним догађајима само параван дамама које касније прослеђује својим клијентима.

До сада је утврђено да су на врху пирамиде српске елитне проституције две жене - прва је бивша невенчана жена једног од вођа „земунског клана“, а друга је супруга познатог бизнисмена. Истражни органи тренутно проверавају због чега су ове две жене снимале политичаре и шта их је навело да их касније предају тајним службама.

Иначе, истрага о елитној проституцији води се у строгој тајности. Списак ВИП анимир-дама је дугачак, а на њему су имена певачица, манекенки, ТВ водитељки...

(Е. К.)

ВИП тарифа ОД 2.000 ДО 5.000 ЕВРА

Како је полицијска истрага показала, услуге елитних проститутки коштају од 2.000 до 5.000 евра за ноћ. Најскупље наплаћују регионалне звезде, које су и најтраженије. Сусрети ВИП дама с политичарима, бизнисменима и другим клијентима углавном се организују у Црној Гори, престоници, али и на неким салашима у Војводини.

Извор: Курир

1707