Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Прњавор: У српском рулету седам повређених

Саобраћајна драма на улицама Прњавора, умало страдала и двојица полицајаца: Возач „мерцедеса“ возио вероватно 100 на сат, улетео у кривину и ударио у патролна колаrs-Slupano-policijsko-vozil_620x0

ПРЊАВОР - Седам повређених особа, међу којима и два полицајца, уз знатно оштећено полицијско возило и „мерцедес“ у којем је било петоро младих, епилог су несвакидашње ноћне саобраћајне драме, наводног такозваног „српског рулета“, на улицама Прњавора.
Инцидент се догодио на раскрсници улица Карађорђеве и Лазе Лазаревића, у четвртак увече око 21.15, када је возач „мерцедеса“ возећи великом брзином из Карађорђеве напросто улетео у Улицу Лазе Лазаревића, и ударио у патролно возило полиције, ускративши му право првенства.

„Новости“ сазнају да се за управљачем „мерцедеса Ц“ класе налазио двадесеттрогодишњи Александар Радивојевић, из прњаворског насеља Бабановци. Он је тешко повређен и колима Хитне помоћи пребачен је у бањалучки Клинички центар, заједно са осталих шесторо нешто лакше повређених.

- Само пуком срећом избегнута је огромна трагедија. А, у „мерцедесу“ су били млади од 1991. до 1996. годишта - каже за „Новости“ Велимир Тривичевић, отац осамнаестогодишње девојке, која је попут осталих својих сапутника задобила, срећом, лакше озледе по глави и осталим деловима тела.

Извор близак истрази каже да су центиметри и делићи секунде делили „мерцедес“ од удара у врата „пежоа“, чиме би још више били угрожени животи полицајаца Н. К. и Р. М., као и самог возача и путника „мерцедеса“.

Према тврдњама нашег извора, уместо максимално дозвољених 30 и заустављању на знаку „стоп“, младић је на полицију налетео возећи, наводно, између 90 и 100 на сат!

БАХАТИ ВОЗАЧИ

У ПОЛИЦИЈИ истичу да имају све већих проблема са обесним возачима који се дивљом и сулудом вожњом коцкају својим и туђим животима, зарад опклада или доказа храбрости, у такозваној игри српског рулета аутомобилима, верујући да је и у овоме случају реч о томе.


Извор: Новости
1713