Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Полиција: Одричемо се дневница да бисмо помогли угроженима!

Представници и чланови репрезентативног Независнног синдиката полиције, који окупља највећи број запослених у МУП-у, донели су одлуку да се у хуманитарне сврхе одрекну дневница како би на тај начин обезбедили помоћ најугроженијим грађанима који су претрпели велике губитке у поплавама.

srpska-policija-1351433644-2241751

НСП ће такође и свим члановима чије су куће поплављене или оштећене доделити једнократну новчану помоћ у висини од 10.000 динара.

- Поносни смо на све чланове НСП, како оне који помажу становништву у најугроженијим подручјима, тако и оне који су се ангажовали на прикупљању хуманитарне помоћи. До сада смо обезбедили и однели у најугроженије градове преко 50.000 литара воде, преко 30 камиона хуманитарне помоћи, а радимо и на прикупљању помоћи која би требало да пристигне из иностранства - каже председавајући председништва НСП Велимир Лукић.

Полицајцима који даноноћно на терену помажу угроженима, НСП је захваљујући Ивану Ристићу, шефу кабинета министра полиције Небојше Стефановића и помоћнику директора полиције Братиславу Дикићу обезбедио и 180 комплета интервентних униформи.

Извор: Ало

1734