Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Полицајца брутално претукли хулигани!

Ненад Р. (29) , полицајац ПУ Земун нападнут је и тешко повређен синоћ око 21.30 сати у Карађорђевој улици у Смедереву када су га, без икаквог повода, напала петорица изгредника, од раније позната полицији.

1184916-policija

Припадника полиције у униформи, који се враћао кући са посла, група хулигана најпре је напала вербално а потом, када је покушао да их умири и легитимише, они су физички насрнули на њега. Од ударца, који је задобио у главу, Ненад Р. пао је на земљу, а осумњичени су наставили да га шутирају по телу. На срећу, наишао је случајни пролазник који је помогао нашем колеги, па су се младићи разбежали и оставили Ненада Р. на земљи. Лекари смедеревске болнице, констовали су тешке телесне повреде, у виду прелома десне подлактице и полицајац Ненад Р. је после указане помоћи, пуштен на кућно лечење. 
- Репрезентативни Независни синдикат полиције најоштрије осуђује још један напад на колегу и подсећа да све надлежне институције, нарочито тужилаштва и судови, морају адекватно да реагују како би се стало на пут хулиганима који се без икаквог разлога, физички обрачунавају са припадницима полиције. Апелујемо на судове да престану са политиком изрицања благих казни починиоцима оваквих и сличних напада и подсећамо још једном да ја напад на полицију - напад на државу - каже председавајући председништва Независног синдиката полиције Велимир Лукић.

Извор: Ало

1718