Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Полицајац пред власником пуцао и убио пса!

У селу Годечево, улазећи у једно двориште, полицајац наводно уплашен за безбедност испалио два хица у пса мешанца, на очиглед његовог престрављеног власника

pistolj_620x0

КОСЈЕРИЋ - Почетком седмице, пуцњава усред дана узнемирила је људе у селу Годечево. Улазећи у једно двориште, полицајац запослен у Полицијској станици у Косјерићу - наводно уплашен за своју безбедност - испалио је два хица из пиштоља у пса мешанца, на очиглед његовог престрављеног власника.

Комшије су инцидент пријавиле, јер сматрају да кућни љубимац Саша, тежак свега два килограма, није могао угрозити полицајца у обављању посла, али је из Полицијске управе у Ужицу стигло објашњење да је употреба оружја била - оправдана.

- Један мештанин је пријављен полицији да је сеоским путем, наводно, возио трактор великом брзином. Полицајац је ушао у двориште овог човека, видео пса удаљеног тридесетак метара како лаје и трчи према њему. Док је власник викао на куче и трчао иза њега, полицајац је извадио пиштољ, и у њиховом правцу испалио два хица... Реч је о малом, безопасном црно-белом мешанцу, који је био вакцинисан. Ако је полицајац заиста био толико уплашен, могао је да изађе из дворишта, да пса отера ногом... Овако, Саша је три сата лежао у локви крви на прагу куће, а онда издахнуо - огорчен је Раде Ћебић из Годечева.СВЕДОК

- ПОСТОЈАЛА је опасност да пас уједе полицајца, јер имамо сазнање да је пас већ напао једног човека - кажу у ужичкој ПУ, а мештани тврде да је такву изјаву дао један рођак, са којим је власник пса у свађи.

Извор: Новости

1750