Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

ПОГЛЕДАЈТЕ ХАПШЕЊЕ У НОВОМ САДУ: Ударио инспектора, па савладан! Заплењена велика количина дроге!

НОВИ САД - Новосадака криминалистичка полиција уз помоћ колега из целе Србије, неуморно је радила последња четири дана. hap1 Како сазнајемо, синоћ је у истовременој акцији, на две локације и то на Лиману у улици Милице Стојадиновић Српкиње и на Рибарском острву, ухапшена су четри лица и заплењена велика количина наркотика и то екстазија, кокаина и остале дроге.

Наиме, на Лиману су ухапшени један Нишлија и један Новосађанин, а права драма одвијала се на Рибарском острву када су инспектори криминалистичке полиције покушали да легитимишу двојицу младића обојицу из Београда, који су се налазили поред својих луксузних возила "Мерцедеса" и "БМW-а". И код њих је пронађена велика количина наркотика.

- Један од њих покушао је да нападне оперативце и ударио једног од инспектора. Међутим, млади новосадски инспектори наочиглед више стотина људи који су присуствовали фествалској прослави на Рибарцу на ефектан начин, за свега неколико секунди, савладали су и бацили на траву младића који им се супроставио. Код њега је пронађена већа количина екстазија. Други Београђанин када је видео како је прошао његов колега мирно се предао. Поред њих вршен је преглед више лица који су се затекли на фестивалској прослави - каже изор Курира.

Иначе како се и Курир уверио на лицу места, грађани Новог Сада, посебно старији који су се затекли у моменту хапшења, аплаузом су поздравили акцију младих инспектора криминалистичке полиције. Рад на овом догађају се наставља, те се сутра очекује саопштење о количини заплењене дроге.

Иначе од почетка Еxита ово је друга велика акицја новосадске криминалистичке полиције. Наиме, другог дана ухапшени су Ноосађани Огњен Н. (22), Душан К. (18) и Немања Ђ. (23) код кога су инспектори претресом станова, пронашли више од два килограма дроге, два пиштоља, 120 комада муниције и знатну суму новца. hap2hap3 Извор: Курир

1673