Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Нови станови за београдске полицајце

Припадници полиције имаће прилику да конкуришу за укупно 180 станова у београдском насељу Камендин, који ће им бити доступни под условима знатно повољнијим од тржишних, најавио је министар Небојша Стефановић. DSC_8958 Станови су обезбеђени захваљући градској Управи Београда, а прво усељавање породица очекује се за шест месеци, речено је данас након што су градоначелник Синиша Мали и министар Стефановић потписали споразум о сарадњи.

Према речима Стефановића, у решавању стамбених проблема припадника МУП-а кренуло се од Београда, због тога што је у главном граду и највише оних који тај проблем још нису решили, а и цена квадрата је наскупља.

"Наставићемо са оваквим активностима и у Београду, али и у свим другим градовима Србије", казао је Стефановић и подсетио да се оваква акција која припадницима полиције у Београду омогућава повољније услове за решавање стамбеног питања дешава после 11 година паузе

Министар је рекао и да би убудуће сличне повољне конкурсе требало организовати на две до три године.

Градоначелник Мали рекао је да на овај начин град жели да се одужи полицији која пожртвовано ради како би Београђани живели безбедније , а истакао је и да сарадња града и МУП-а "никада није била боља".

"Ми од овога нећемо одустати. Имамо прилику да обезбедимо кров над главом људима који то већ дуго заслужују", казао је Мали.

Извор: Мондо

1708