Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

НОВИ ПОЖАР У ЗГРАДИ У НИШУ Комшије полицајци спасили човека из стана у пламену

Станар зграде у Улици Бубањских хероја 64 у Нишу повређен је у пожару који је избио јутрос око 6 часова у његовом стану. umgktkqturbxy83mzqzngzkymriogi4ytcxnwy5n2u3zju1nduzmzk4ms5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga Повређени човек је евакуисан из стана који је буктао и потом пребачен у Ургентни центар Клиничког центра у Нишу ради дијагностике и даљег лечења.

Према речима станара ове зграде у нишком насељу Ледена стена, човек је спасен у задњем моменту из стана који је потом потпуно изгорео.

- Имао је срећу да су полицајац и жандарм из нашег краја, када су кренули на посао, спазили дим из његовог стана. Они су били довољно храбри и присебни да га извуку, иначе би изгорео са станом. Ватра и дим су куљали из стана, чула су се запомагања нашег комшије а они су ушли без размишљања и извукли га на сигурно - причају комшије из зграде. ktektkqturbxy9knwywmzeymzkzzwqwnmu4mzqyymjjmgi3yzk4mzu0zs5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga Припадници ватрогасно спасилачке бригаде МУП-а успели су да брзом акцијом лолализују пожар и спрече његово ширење. Полиција ће обавити увиђај у запаљеном стану ради утврђивања узрока пожара.

Ово је други пожар у стамбеним зградама у Нишу за протеклих 15 дана. У пожару у стамбеној згради у Расаднику 10, 7. септембра изгорело је пет станова а повређене су две станарке и два ватрогасца.

Извор: Блиц

1685