Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Независни синдикат полиције упутио помоћ угроженима од поплава

Независни синдикат полиције до сада је однео у најугроженије градове преко 50.000 литара воде, преко 30 камиона хуманитарне помоћи, а ради се и на прикупљању помоћи која би требало да пристигне из иностранства.

NSP-pomoc-830x553

Представници и чланови репрезентативног Независнног синдиката полиције (НСП), који окупља највећи број запослених у МУП-у, донели су одлуку да се у циљу обезбеђења помоћи најугроженијим грађанима који су претрпели велике губитке у непогодама које су задесеиле Републику Србију, одрекну по једне дневнице која ће бити уплаћена у хуманитарне сврхе.

НСП ће такође и свим члановима чије су куће поплављене или оштећене доделити једнократну новчану помоћ у висини од 10.000 динара.

- Поносни смо на све чланове НСП, како оне који помажу становништву у најугроженијим подручјима, тако и оне који су се ангажовали на прикупљању хуманитарне помоћи. НСП ће и наредних дана наставити да предузима активности како би се помогло онима којима је помоћ најпотребнија. До сада, обезбедили смо и однели у најугроженије градовепреко 50.000 литара воде, преко 30 камиона хуманитарне помоћи, а радимо и на прикупљању помоћи која би требало да пристигне из иностранства – каже председавајући председништва НСП Велимир Лукић.

NSP-pomoc-2

Полицајцима који даноноћно на терену помажу угроженима, НСП је захваљујући Ивану Ристићу, шефу кабинета министра полиције Небојше Стефановића и помоћнику директора полиције Братиславу Дикићу обезбедио и 180 комплета интервентних униформи.

- Желимо да похвалимо представнике министарства с којима је НСП овог пута имао успешну сарадњу на овом тешком задатку – додаје Лукић.

Извор: ТелеграфФото: Промо

1739