Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

НЕДОДИРЉИВИ НАРКО-ДИЛЕР: Убица полицајца, припадник албанске мафије пуштен на слободу с наногицом!

Полицајац Горан Ђорђевић погинуо на дужности када га је 21. октобра прошле године ударио аутомобил швајцарске регистрације, кога је покушао да заустави. Возач познат као један од највећих нарко дилера побегао је у Велики Трновац, а потом на Косово

policajac-goran-dordevic-bajram-r-ubistvo-audi-veliki-trnovac-1382651510-386507

ВРАЊЕ - Возач „аудија“ који је пре скоро годину дана усмртио полицајца из Кршевице код Врања Горана Ђорђевића ухапшен је и пуштен на слободу уз јемство и електронску наногицу.

Како нам је саопштено у Вишем јавном тужилаштву у Врању, предмет је послат на саобраћајно вештачење, а завршетак процеса није ни близу.

Возач „аудија“ чији се идентитет већ годину дана крије од јавности, сам се предао полицији после вишемесечног скривања на територији Косова.

albanska-mafija-veliki-trnovac-resat-bajrami-beljim-destani-goran-dordevic-1385242155-401893

- Открили смо и пронашли и возача „аудија“ којим је октобра прошле године прегазио полицајца Ђорђевића. Уз кауцију, а са електронском наногицом пуштен је до окончања судског процеса. Ми смо наш део посла завршили. Сада је случај води надлежно тужилаштво - каже начелник ПУ Врање Слађан Велиновић.

Мајка покојног полицајца Дивна Ђорђевић прича да породицу Ђорђевић нико ништа не обавештава о току истраге.

- Горанова жена, а моја снаја Лозанка пар пута је ишла у тужилаштво и само су јој рекли да је возач ухваћен и да је добио електронску наногицу. Када ће убица мог сина бити осуђен, нико нам ништа не говори. Не би ме чудило да је добио и златну наногицу за дело које је починио - каже Дивна.

goran-dordevic-1391813991-441745

Син покојног полицајца Стефан добио је марта ове године посао у полицији, како му је и обећано након смрти оца.

Он је на одређено време од шест месеци запослен у Полицијској станици у Бујановцу, а крајем септембра треба да иде на полагање државног испита, како би му уговор био продужен.

И супруга покојног Горана, Лозанка Ђорђевић огорчена је на рад државних органа.

- Ово је срамота и велика брука за полицију и судство. Већ скоро годину дана чекамо да се бар нешто предузме по питању убиства мог супруга, али нико прстом не мрда. Да ли треба да се са убицом сретнем негде у Бујановцу или Врању и који је то начин? Нико ме ништа не пита, а верујем да су и наш број телефона избрисали.Дете ми је кренуло у школу, сину истиче уговор, ја нигде не радим, зимница треба да се спрема, септембра ми стиже споменик који није плаћен. На који мост ми да изађемо и тражимо правду? - пита се Лозанка.

albanska-mafija-veliki-trnovac-resat-bajrami-beljim-destani-goran-dordevic-1385242135-401891

Подсетимо да је сувозач у „аудију“ Бајрам Решат, аутомеханичар из Великог Трновца, новембра прошле године умро у Окружном затвору у Врању.

Полицајац Горан Ђорђевић погинуо на дужности када га је 21. октобра прошле године ударио аутомобил швајцарске регистрације, кога је покушао да заустави.

Од задобијених повреда Ђорђевић је у нишком Клиничком центру преминуо 23. октобра 2013. године.

Позната имена помагача

Током притвора у затвору у Врању је 21. новембра, од последица срчаног удара, умро је Решат Бајрами (41), аутомеханичар из Великог Трновца, осумњичен за пружање помоћи учиниоцу после кривичног дела.

policajac-goran-dordevic-sahrana-1382734975-387005

Сафет Арифи (35) из Великог Трнова код Бујановца, осумњичен за помагање убицама полицајца Горана Ђорђевића (44), пуштен је да се брани са слободе с обавезним електронским надзором, односно наногицом

Извор: Курир

1768